Städservice Kungsbacka

Vi på Lea Service erbjuder kvalitativ städservice i Kungsbacka och Varberg. Vårt mål är att aldrig avböja en arbetsförfrågan utan att hjälpa samtliga kunder, oavsett om det gäller städning en en liten lägenhet eller en stor lagerlokal.

God kundservice

Vi eftersträvar alltid ett skinande rent resultat som når upp till kundens alla förväntningar. Därför planerar vi alla städningar tillsammans med dig som kund för att vara säkra på att vi förstått dina och din bostads unika behov. Utifrån det skapar vi sedan en plan för städningen som vi arbetar utifrån och fortsätter att föra en god kommunikation med dig genom hela städprocessen. Oavsett om det gäller städning av ett privat hem eller en arbetsplats är målet att inte sluta städa förrän du är 100% nöjd med resultatet.

RUT-avdrag

Vi har alltid fasta och konkurrenskraftiga priser på alla våra städtjänster och erbjuder alltid garantier på alla våra avslutade städningar. Du som är privatperson har även möjligheten att ta del utav RUT-avdraget som ger dig skattereduktion på arbetskostnaden.

Vårt mål

Vi vill underlätta för dig oavsett om du vill att vi städar ditt hem eller om du har ett kontor med behov av städning. Vi vill ge dig ett resultat som motsvarar dina förväntningar, och är det något som du tycker att vi borde ha gjort bättre så åtgärdar vi givetvis det utan någon extra kostnad. Vi vågar påstå att vi är bra på att leva upp till alla våra kunders olika behov och önskemål då vi hjälpt ett stort antal kunder i Kungsbacka med vår städservice så att de blivit 100 procent nöjda.

Några av de tjänster vi erbjuder:

  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Trappstädning

Om du önskar få hjälp utav Kungsbackas bästa städservicekontakta oss på Lea Service redan idag. Vi svarar på dina frågor och tillsammans kommer vi fram till en så optimal lösning som möjligt för dig. Vi är inte längre bort än ett telefomsamtal.

Bästa städservicen i Hallands län!